over cityguide almere

Almere, de stad van de toekomst..

 

Als geboren en getogen Almeerder ben ik trots op onze stad. Trots wat ze bereikt heeft, wat ze is, hoe ze zich ontwikkelt en wat er voor haar in het verschiet ligt. Toch knaagt er iets..


Waar Almere voor velen ‘een lap cultuurloos grond met rijen aan woningen’ is, staat Almere voor mij voor een stad vol kansen. Een stad waar wij ons thuis voelen, thuis noemen. Wij schrijven hier onze eigen geschiedenis. NU. Dat vind ik persoonlijk misschien wel het mooiste aan Ally. Hier zijn geen ongeschreven regels, geen gewoontes uit het verleden, geen tradities waarvan verwacht wordt dat iedere generatie deze met dezelfde passie oppakken.. In plaats daarvan is er ruimte. Ruimte om te doen wat jij wilt.


Mijn liefde voor deze geweldige stad wil ik graag delen met alle geïnteresseerden in Almere. Vaak hoor ik dat er niets te doen is in Almere, of dat er alleen ‘een paar’ leuke tenten op de Grote Markt zitten. Ik wil het tegendeel bewijzen! Daarom ga ik op onderzoek uit en bezoek ik de vele lokale ondernemers in Almere. 


Kort na het begin ging het al erg goed. De eerste opdrachten druppelen inmiddels binnen en er is steeds meer interesse. Het is geweldig om iedere dag meer en meer te leren over deze geweldige stad en in contact te komen met gepassioneerde mensen die willen samenwerken om hun bedrijf een plek te geven op de website.


Getriggerd om samen te werken? Klik hier voor meer info.