samenwerken met cityguide almere

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking! Bij Cityguide Almere kun je je evenement, product, winkel, restaurant of dienst een impuls bezorgen wanneer wij het delen met onze volgers. Als onafhankelijke stadsblog groeien we continu. Na onze softlaunch in juli zijn we begonnen met het echte werk vanaf oktober. En met resultaat: van 75 naar ruim 350 volgers in amper drie weken! 

 

Cityguide Almere biedt een persoonlijke en betrokken aanpak waarbij de beleving van de doelgroep centraal staat. We creëren op een leuke en creatieve manier content voor onze lezers en volgers. Het is erg belangrijk dat dit passend en geloofwaardig is. Graag plannen we een brainstormsessie met je in om samen een plan op te zetten die past bij jouw bedrijfsconcept en idee. Met onze knowhow zetten we ons in om het maximale te behalen voor beide partijen! Benieuwd wat voor samenwerkingen wij bieden?

 

Brand impuls

Plaatsen van unieke en relevante content met als doel om onze lezers en volgers te informeren, enthousiasmeren. Met dit pakket komt de blog te staan op de home pagina onder het kopje ‘uitgelicht’ voor een aantal weken. Maak je geen zorgen, want ook daarna zal de blog goed vindbaar blijven op onze website.

De inhoud kan volledig in overeenstemming geschreven worden, maar dient wel te voldoen aan onze kernwaarden en karakter. De blog wordt volledig SEO-proof geschreven waardoor de vindbaarheid via Google optimaal blijft. We zijn een Nederlandstalig platform, maar gezien het hoge percentage expats in Almere sluiten wij Engelstalige samenwerkingen niet uit.

Voor dit pakket komen wij graag zelf foto’s maken op locatie!

 

Social media impuls

Publicatie op de Instagram van Cityguide Almere zorgt voor een groter bereik. Wij raden deze vorm van een impuls voor acties, aankondigingen en andere onderwerpen die op korte termijn een boost nodig hebben.  Een groter publiek bereiken? Door extra budget in te zetten op promotie wordt dit mogelijk gemaakt.

 

Banner op home-pagina website

De website van Cityguide Almere groeit met minstens één blog per week. In onze eerste maand hebben we 1000 bezoekers mogen ontvangen. Tijdens het bezoek worden er gemiddeld 2,3 pagina’s gelezen. 

 
Wil je meer informatie, of even sparren? Neem contact met ons op om een koffie moment in te plannen!