5

Koffie & Empanada’s

Koffie, een onmisbare metgezel voor velen. Maar wat als we je vertellen dat je bij @MeetPointCoffeeBar in Poort kunt genieten van misschien wel de beste biologische koffie?

Stap binnen en omhels de warme sfeer die je meteen omarmt. Hier vind je het gevoel van een knusse huiskamer, waar je in alle rust kunt genieten van uitmuntende koffie en verrukkelijke Latijns-Amerikaanse gerechten. De ruimte is gezellig, maar toch ruimtelijk. En wist je dat er een verborgen plekje achter de bar is voor drukke dagen?

 

 

Seizoensgebondenheid brengt exclusieve smaken met zich mee. Nu de herfst in volle gang is, moet je zeker vragen naar de perfect bereide Pumpkin Spice Latte.

De eigenaren, David en Claudia, brengen de smaken van Colombia naar Almere. Proef gerechten als ‘Arepa de Colombia’ en ‘Empanada’s’ op het menu.
Al deze heerlijkheden worden bereid door het gepassioneerde stel zelf. En zelfs als dit een laagdrempelige bar is, kun je hier uitstekend eten! Mocht je moeite hebben met kiezen, laat Claudia je dan begeleiden. Een tip van ons: Deel de Empanada’s met een vriend en bestel allebei een Arepa met stoofvlees!

 

 

En vergeet niet dat veel Spaanssprekende Almeerders hun weg vinden naar @meetpointcoffeebar. Dus als je een beetje Spaans spreekt, voel je vrij om je bestelling in het Spaans te plaatsen!

 

🌮🍹🇨🇴 Geniet van een culinaire trip naar Colombia bij Meet Point Coffee Bar in Poort en laat je smaakpapillen de Cumbia dansen!

 

@meetpointcoffeebar
📍Beneluxlaan 614

OVER CITYGUIDE ALMERE

Welkom bij Cityguide Almere! De snelst groeiende onafhankelijke stadsgids vol hotspots van Almere! 

INSTAGRAM

FACEBOOK