High end fashion in Almere Centrum

High end fashion in Almere Centrum

Hugo Boss, Armani, Parajumper en nog veel meer. Siempre is een begrip in Almere als het gaat om mode in het hoge segment. Al ruim 18 jaar staat Mike klaar voor Almeerders die op zoek zijn naar één of meerdere upgrades in de garderobe. Wij gingen eens langs bij Mike, om te kijken wat zijn succesformule is!

Altijd

‘Siempre betekent altijd in het Spaans. Ik wil mijn klanten altijd kunnen voorzien van hun behoeften. Dat doen wij hier door verder te gaan dan alleen verkopen.’ Bij het aankopen van bijvoorbeeld een jas gaat Siempre een long-term relatie met je aan. Je kan namelijk altijd terecht voor nazorg in de vorm van reparatie, reiniging en andere behandelingen om plezier te behouden van je aankoop. ‘Je maakt dus echt deel uit van!’

mode-Pionier in almere

Mike is op het gebied van mode een echte pionier. Al sinds ’99 maakt hij er letterlijk werk van om Almeerders te kleden in de laatste mode. Wellicht herken je hem van zijn tijd in de Casual Club, waar hij de operationele leiding had. Uiteindelijk maakte Mike de grote stap en is voor zichzelf begonnen aan het Bordes in Almere Centrum. ‘In mijn eerste eigen winkel verkocht ik alle A-merken’, vertelt hij trots. Na meerdere winkels gehad te hebben besloot Mike zijn focus te leggen op de huidige locatie, waar hij inmiddels al 17 jaar zit. Ondertussen is met zijn zoon Max de volgende generatie klaargestoomd!

mike's favorieten

Op de vraag wat zijn favoriete merken zijn blijft het even stil. ‘Ik vind alles in de winkel erg mooi! Ik draag ook van ieder merk in de winkel kleding. Als ik dan toch moet kiezen, dan ga ik voor Xacus voor de overhemden, Gran Sasso voor de truien en Berwich voor de broeken.’  We verkopen tegenwoordig ook de Black Line van Liu Jo! We zijn er erg trots op dat de top lijn van dit merk bij ons in de winkel ligt.

uitgebreid assortiment

Siempre biedt een breed assortiment aan, waar voor ieder wat wils tussen zit. Van zwembroeken tot trouwpakken.. Voor een elegante look in welk seizoen dan ook; hier hebben ze het. Voor Kerst en Nieuwjaar nog een outfit scoren? Op 24 en 31 december slaat Siempre de handen ineen met een barista. Geniet van een heerlijk kopje koffie tussen het shoppen door!

de diagonaal

Gelegen in het midden van deze winkelstraat zit Siempre. On top of the hill, want het kan er nogal verschillen in hoogte. De straat zit vol met architectonische hoogstandjes, zo ook de gehele gevel van Siempre. Met regelmaat kun je de winkel terug vinden in foto’s van fotografen, die de mooie rondingen vast leggen. Daarmee is het pand een echte Almeerse eye-catcher te noemen!

info siempre

openingstijden

Maandag      12:00 – 18:00

Dinsdag        10:00 – 18:00

Woensdag     10:00 – 18:00

Donderdag    10:00 – 21:00

Vrijdag           10:00 – 18:00

Zaterdag       10:00 – 18:00

Zondag          12:00 – 17:00

Volg ons!

Volg Cityguide Almere via InstagramTikTok en Facebook om op de hoogte te blijven van de leukste spots in Almere!

Deze blog is in samenwerking met Siempre Almere geschreven.

OVER CITYGUIDE ALMERE

Welkom bij Cityguide Almere! De snelst groeiende onafhankelijke stadsgids vol hotspots van Almere! 

FACEBOOK