Circle Events in Almere debuteert in De Meester

Circle Events: Op niveau uit in Almere

Ook ik moet eerlijk toegeven dat er op het vlak van uitgaan in Almere nog heel wat te behalen valt. Waar ik mijn tienerjaren vaak aanwezig was in gelegenheden als Storm, Wow, Get Down en zelfs Nox is de keuze tegenwoordig best beperkt (met alle respect voor de huidige tenten). Enige tijd geleden kwam ik iets nieuws tegen: Circle Events. Het wekte mijn interesse, zeker omdat ik benieuwd was naar wat voor organisatie zij zijn, maar ook naar wat voor events zij dan organiseren. Ik ging op onderzoek uit en sprak met één van de founding fathers van Circle Events!

Al 18 jaar Almeerder

Onder het genot van een drankje en goede muziek voeren we een relaxed gesprek in Zuyder. Roël verteld dat hij 18 jaar geleden naar Almere gekomen is. ‘Toen ik net in Almere kwam wonen hing er een hele aparte vibe. Niet uitnodigend en grauw. Inmiddels woon ik al 18 jaar met plezier in deze stad en heb hier kinderen gekregen. Intussen woon ik in Poort, en ben ik met een kwartiertje a 20 minuten in mijn geboortestad, Amsterdam. Een verbeterpunt waar we samen aan moeten werken is het feit dat het s’avonds rustig is in de stad. En daar wil ik samen met mijn vrienden en partners, Rob, Giovanni en Edson wat aan doen. Samen zijn wij Circle Events!’

Vrienden achter Evenementenorganisatie Circle Events

Maar waarom Circle Events?

Zoals ik al benoemde in de intro tekst, had Almere in het verleden best wat leuke tenten voor ieder wat wils. Tegenwoordig zijn het de de sterkhouders op de Grote Markt die onze eer hoog houden. Dit is iets wat Circle Events ziet.  De vier vrienden sloegen de handen ineen met als doel om ‘het uitgaansleven in Almere nieuw leven in te blazen en een positieve verandering teweeg te brengen in onze lokale uitgaan scene. We willen een bruisende gemeenschap creëren waar gelijkwaardigheid, respect en liefde centraal staan.’

DJ Circle Events

Debuut

Na wat try outs op een andere locatie waar vooral vrienden, kennissen en echte liefhebbers van Tech House met Afro trekjes op af kwamen, is het dan echt tijd voor het debuut: 30 maart organiseert Circle Events in De Meester met hun eerste event. Met DJ’s als Leroy Styles, Rosch, Reauxell en Marga Margaret staat er een line-up die garant staat voor een toffe avond. Benieuwd wat je te wachten staat? Check het Instagram-account van Circle Events om meer te weten te komen!

Promo flyer Circle Events Almere

Info Circle Events

30-03-2024 // 22:00 – 04:00

📍Poppodium De Meester

 

Instagram Circle Events

Email: circle.events@gmail.com

OVER CITYGUIDE ALMERE

Welkom bij Cityguide Almere! De snelst groeiende onafhankelijke stadsgids vol hotspots van Almere! 

FACEBOOK