11

Zuyder – Wat vroeger water was, is nu land

Wie houdt er nou niet van om te genieten van live muziek? Bij @zuyderalmere in Duin weten ze er alles van. Wij waren bij de Sunday Session van 01/10 om verslag uit te brengen.

Tussen de hoge woontorens is sinds 1.5 jaar @zuyderalmere te vinden. Wen er maar aan, want dit is zo’n tent waar je terecht kan voor bijna elke gelegenheid. Een relaxte date, uitje met vrienden of collega’s, dineren met familie of borrelen op het terras; het kán er allemaal! Gelegen tussen de duinen met uitzicht over het Markermeer, waan je je eerder aan zee dan in Almere. Toch is niets minder waar. Zuyder is er op ingericht om deze experience te bieden aan Almeerders. Een echte hideaway van de drukte van de stad.

4

De Sunday Session’s worden mede verzorgt door @nathalie_and_friends. Relax terwijl de beste hits van de 00’s tot aan de 80’s voorbij komen. De band geeft een ware show weg, want zelfs de dansvloer wordt opgezocht!

Houd de agenda in de gaten, want een Sunday Session van @zuyderalmere is een must do voor Almeerders! Of je nu komt voor de muziek, het eten of gewoon het uitzicht: @zuyderalmere heeft het allemaal. Kom langs en ontdek het voor jezelf!

 

@zuyderalmere
📍 Zeeduinweg 574

OVER CITYGUIDE ALMERE

Welkom bij Cityguide Almere! De snelst groeiende onafhankelijke stadsgids vol hotspots van Almere! 

INSTAGRAM

FACEBOOK