Dumplings aan de Evenaar!

Aan het eind van de Evenaar in Buiten staat een tentje waar je heel gezellig kunt zitten. Een echt familiebedrijf, want moeder staat in de keuken, terwijl de dochters de bestellingen opnemen en het eten serveren aan de klanten. En niet zomaar wat eten, maar de lekkerste dumplings van Almere!

Klaar voor almere!

Met Chinese gerechten en een relaxte toko-vibe is er een geweldig restaurant aan de Evenaar achterin in Buiten waar ik echt fan van ben geworden sinds mijn laatste bezoekje. Het schijnt dat in Almere Buiten al best wat mensen langs komen bij Dumpling Days, maar als inwoner van Stad moest ik nog kennis maken. En dat is maar goed ook, want Dumpling Days is klaar om heel Almere te ontvangen!

een nieuw concept

Het is behoorlijk koud buiten, dus warm ik mezelf op met een Noodle Soup, afgemaakt met gestoofd rundvlees en groenten. “Alles wat wij maken, eten wij zelf ook heel graag. Daarom is de kaart sinds een halfjaar aangepast naar een totaal nieuw concept genaamd Dumpling Days. De standaard Chinese gerechten vind ik tegenwoordig meer fastfood dan echt vakwerk,” vertelt mede-eigenaresse Yuens.

heerlijk dessert

Nadat ik opgewarmd ben door de overheerlijke soep, begin ik aan de dumplings. Ik heb twee kip en twee vega besteld. Yuens vertelt trots dat de zelfgemaakte saus het compleet maakt. En dat is niet gelogen! Last but not least heb ik twee Fried Custard Buns, waar ik niet eens ga proberen ze te omschrijven, zo lekker zijn ze.

info over dumpling days

📍Evenaar 181, 1336 NH Almere

dumpling-days.nl/

instagram.com/dumplingdays/

 

Kun je niet langskomen? Geen zorgen, Dumpling Days bezorgt ook! Controleer of jouw postcode binnen het bezorggebied valt. Vergeet niet te vragen naar de stempelkaart!

 

1331 t/m 1339

1316 t/m 1318

1326 t/m 1328

OPENINGSTIJDEN

Maandag       Gesloten

Dinsdag        15:00 – 21:00

Woensdag     15:00 – 21:00

Donderdag    15:00 – 21:00

Vrijdag           15:00 – 21:00

Zaterdag       15:00 – 21:00

Zondag          15:00 – 21:00

*Deze blog is gemaakt in samenwerking met Dumpling Days

OVER CITYGUIDE ALMERE

Welkom bij Cityguide Almere! De snelst groeiende onafhankelijke stadsgids vol hotspots van Almere! 

FACEBOOK