DSC02201

IT’S ABOUT TIME: NOW’S THE TIME

Met Now’s The Time opent een nieuwe culturele hotspot in Almere en dat midden in het centrum! Cityguide Almere ging langs om het zelf te ervaren.

Het pand heeft van binnen een totale metamorfose ondergaan. Deze huisstijl kom je niet vaak tegen: gif/neon groen, paars, wit en grijs. In het kleurenspectrum uitersten van elkaar, maar toch klikt het. De open keuken geeft een welkome gevoel en mocht je ooit bij Finish Your Breakfast geweest zijn, dan komt het relaxte personeel je zeker bekend voor.

 

De keus van vandaag is gauw gemaakt: ‘Chicken & Waffles’. Als je dit voor het eerst op de kaart ziet, kan het misschien raar overkomen. Zoete waffles met hartige chicken? Ja! Deze combi is oprecht verassend goed. Samen met één van de huisgemaakte lemonade heb je een prima lunch/brunch voor nog geen €11!

Even over de achtergrond van Now’s The Time, want dit hebben we te danken aan Yves Gesser en Cheryl Mak die o.a. ondersteund zijn door LOLA, Gemeente Almere en UMB Group. Het doel van NTT is om nieuw leven in het pand te blazen, maar ook ruimte te creëren voor ondernemers waar ontmoetingen plaats kunnen vinden, waar je kan netwerken, leren en óók presenteren.

 

Het NTT-team heeft een divers programma in elkaar gezet om iedereen een taste te geven van wat ze te wachten staat. Gedurende deze ‘Opening Month’ Kan je genieten van Lofi-muziekavonden, Anime filmvertoningen, meditatiesessies en de introcutie van ‘A Taste of the Bookclub’. Daarnaast wil NTT veel doen voor de creatieve mind: met ‘Get to Know the Artist’ hebben ze een programma opgesteld waarbij elke drie maanden een kunstenaar, fotograaf of modeontwerper in de schijnwerpers wordt geplaatst!

Dit is een hotspot waar wij zeker gauw terug zullen komen, want op de eerste etage kun je tegen een scherpe prijs een werkruimte huren. Dat + het eten is daarin doorslaggevend ;)! Iets krapper bij kas dan normaal? Ga snel langs en claim jouw eigen NTT-keycord. Hiermee geniet. je van extra’s en kortingen!

 

📍Belfort 17

Openingstijden: dinsdag t/m zondag 10:00 t/m 17:00

nowsthetime.nl/

instagram.com/ntt.nowsthetime/

 

OVER CITYGUIDE ALMERE

Welkom bij Cityguide Almere! De snelst groeiende onafhankelijke stadsgids vol hotspots van Almere! 

FACEBOOK